Košík

  1. 1.
    0522095 - BÚ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kopp, R. - Brabec, T. - Mareš, J. - Maršálková, Eliška - Maršálek, Blahoslav
    The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.).
    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 67, č. 1 (2019), s. 91-99. ISSN 1211-8516. E-ISSN 2464-8310
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QJ1320234
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: fish * nutrition * sewage water * green algae * cyanobacteria
    Obor OECD: Fishery
    Způsob publikování: Open access
    DOI: https://doi.org/10.11118/actaun201967010091
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306598
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    The utilization of algae.pdf1817.8 KBVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0538786 - ÚJF 2021 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Pérez-Obiol, Axel Castaneda - Gazda, Daniel - Friedman, E. - Gal, A.
    Revisiting the hypertriton lifetime puzzle.
    Physics Letters. B. Roč. 811, DEC (2020), č. článku 135916. ISSN 0370-2693. E-ISSN 1873-2445
    Grant CEP: GA ČR GA19-19640S
    Institucionální podpora: RVO:61389005
    Klíčová slova: Few-bdoy Lambda hypernuclei * EFT hyperon-nucleon forces * 3-Lambda H lifetime experiments and calculations
    Obor OECD: Atomic, molecular and chemical physics (physics of atoms and molecules including collision, interaction with radiation, magnetic resonances, Mössbauer effect)
    Impakt faktor: 4.771, rok: 2020 ; AIS: 1.18, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://doi.org/10.1016/j.physletb.2020.135916DOI: https://doi.org/10.1016/j.physletb.2020.135916
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0316515
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0538786.pdf3389.3 KBOpen Access - CC licenceAutorský preprintpovolen
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.