Košík

  1. 1.
    0536897 - FGÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Fjaere, E. - Myrmel, L. S. - Dybing, K. - Kuda, Ondřej - Jensen, B. A. H. - Rossmeisl, Martin - Froyland, L. - Kristiansen, K. - Madsen, L.
    The Anti-Obesogenic Effect of Lean Fish Species Is Influenced by the Fatty Acid Composition in Fish Fillets.
    Nutrients. Roč. 12, č. 10 (2020), č. článku 3038. E-ISSN 2072-6643
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: nutrition * seafood * n-3 PUFA * EPA * DHA * phospholipids * endocannabinoids * marine protein source * obesity and mice
    Obor OECD: Endocrinology and metabolism (including diabetes, hormones)
    Impakt faktor: 5.719, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2072-6643/12/10/3038
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0314649
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.