Košík

  1. 1.
    0534618 - MBÚ 2021 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Káňová, Kristýna - Petrásková, Lucie - Pelantová, Helena - Rybková, Z. - Malachová, K. - Cvačka, Josef - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
    Sulfated Metabolites of Luteolin, Myricetin, and Ampelopsin: Chemoenzymatic Preparation and Biophysical Properties.
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 68, č. 40 (2020), s. 11197-11206. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-00043S; GA MŠMT(CZ) LTC18003; GA MŠMT(CZ) LTC19039
    Institucionální podpora: RVO:61388971 ; RVO:61388963
    Klíčová slova: antioxidant activity * phenolic-compounds * in-vitro * flavonol glycosides * tissue distribution * rat plasma * quercetin * mutagenicity * quantification * quercetin * luteolin * myricetin
    Obor OECD: Nutrition, Dietetics; Analytical chemistry (UOCHB-X)
    Impakt faktor: 5.279, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://pubs.acs.org/doi/abs/10.1021/acs.jafc.0c03997
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0312789
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.