Košík

  1. 1.
    0534585 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Martínková, Ludmila - Příhodová, Romana - Kulik, Natalia - Pelantová, Helena - Křístková, Barbora - Petrásková, Lucie - Biedermann, David
    Biocatalyzed Reactions towards Functional Food Components 4-Alkylcatechols and Their Analogues.
    Catalysts. Roč. 10, č. 9 (2020), č. článku 1077. E-ISSN 2073-4344
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LTC18080; GA MŠMT(CZ) LTC19037
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: biocatalyzed reaction * tyrosinase * alkylphenol
    Obor OECD: Bioprocessing technologies (industrial processes relying on biological agents to drive the process) biocatalysis, fermentation
    Impakt faktor: 4.146, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2073-4344/10/9/1077
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0312756
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.