Košík

  1. 1.
    0532017 - FGÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Kroupová, Petra - van Schothorst, E. M. - Keijer, J. - Bunschoten, A. - Vodička, Martin - Irodenko, Ilaria - Oseeva, Marina - Žáček, P. - Kopecký, Jan - Rossmeisl, Martin - Horáková, Olga
    Omega-3 Phospholipids from Krill Oil Enhance Intestinal Fatty Acid Oxidation More Effectively than Omega-3 Triacylglycerols in High-Fat Diet-Fed Obese Mice.
    Nutrients. Roč. 12, č. 7 (2020), č. článku 2037. E-ISSN 2072-6643
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA16-08124S
    Institucionální podpora: RVO:67985823
    Klíčová slova: krill oil * Omega-3 phospholipids * high-fat diet * Omega-3 index * small intestine
    Obor OECD: Endocrinology and metabolism (including diabetes, hormones)
    Impakt faktor: 5.719, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2072-6643/12/7/2037
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0310622
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.