Košík

  1. 1.
    0531730 - ÚEB 2021 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Vondráková, Zuzana - Trávníčková, Alena - Malbeck, Jiří - Haisel, Daniel - Černý, Radek - Cvikrová, Milena
    The effect of storage conditions on the carotenoid and phenolic acid contents of selected apple cultivars.
    European Food Research and Technology. Roč. 246, č. 9 (2020), s. 1783-1794. ISSN 1438-2377. E-ISSN 1438-2385
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LTC17034
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Antioxidants * Free and glycosylated phenolic acids * Harvest * Storage conditions
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 2.998, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    http://doi.org/10.1007/s00217-020-03532-w
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0310350
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2020_Vondrakova_European Food Research and Technology_1783.pdf14.2 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.