Košík

  1. 1.
    0524459 - MBÚ 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Petrásková, Lucie - Káňová, Kristýna - Biedermann, David - Křen, Vladimír - Valentová, Kateřina
    Simple and Rapid HPLC Separation and Quantification of Flavonoid, Flavonolignans, and 2,3-Dehydroflavonolignans in Silymarin.
    Foods. Roč. 9, č. 2 (2020), č. článku 116. E-ISSN 2304-8158
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00132S; GA MŠMT(CZ) LTC18003; GA MŠMT(CZ) LTC19039
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: silymarin * milk thistle * flavonolignans
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 4.350, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2304-8158/9/2/116
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0308820
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.