Košík

  1. 1.
    0522452 - ÚIACH 2021 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Křenková, Jana - Duša, Filip - Čmelík, Richard
    Comparison of oligosaccharide labeling employing reductive amination and hydrazone formation chemistries.
    Electrophoresis. Roč. 41, č. 9 (2020), s. 684-690. ISSN 0173-0835. E-ISSN 1522-2683
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-00062S
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) MTA-19-06
    Program: Bilaterální spolupráce
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: hydrazone formation * labeling * oligosaccharides * reductive amination
    Obor OECD: Analytical chemistry
    Impakt faktor: 3.535, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306941
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    05224522.pdf6935.2 KBAutorský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.