Košík

  1. 1.
    0522095 - BÚ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Kopp, R. - Brabec, T. - Mareš, J. - Maršálková, Eliška - Maršálek, Blahoslav
    The utilization of algae with the aim to increase the fatty acid content in muscle of common carp (Cyprinus carpio L.).
    Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis. Roč. 67, č. 1 (2019), s. 91-99. ISSN 1211-8516. E-ISSN 2464-8310
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QJ1320234
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: fish * nutrition * sewage water * green algae * cyanobacteria
    Obor OECD: Fishery
    Způsob publikování: Open access
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0306598
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    The utilization of algae.pdf1817.8 KBVydavatelský postprintpovolen