Košík

  1. 1.
    0520485 - MBÚ 2020 RIV CH eng A - Abstrakt
    Hermans, N. - Steenput, B. - Roth, L. - De Meyer, G. - Nunes dos Santos, C. - Valentová, Kateřina - Dambrova, M. - De Bruyne, T.
    Protective Effects of Dietary Polyphenols on Arterial Stiffness.
    Proceedings. Basel: MDPI, 2019 - (Diedrich, M.)
    [Natural Products and the Hallmarks of Chronic Diseases—NutRedOx COST Action 16112. 25.03.2019-27.03.2019, Luxenburg]
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: arterial stiffness * dietary polyphenols * olive polyphenols
    Obor OECD: Cardiac and Cardiovascular systems
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0305157
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.