Košík

  1. 1.
    0519358 - ÚFCH JH 2021 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Dryahina, Kseniya - Som, Suman - Smith, D. - Španěl, Patrik
    Characterization of spoilage-related volatile organic compounds in packaged leaf salads.
    Flavour and Fragrance Journal. Roč. 35, č. 1 (2020), s. 24-33. ISSN 0882-5734. E-ISSN 1099-1026
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA18-12902S
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: dimethyl disulphide * dimethyl sulphide * leaf salad * methanol * sift-ms * spoilage * volatile organic compounds
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 2.576, rok: 2020
    Způsob publikování: Omezený přístup
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0304353
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0519358.pdf3893.4 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.