Košík

  1. 1.
    0518121 - MBÚ 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Papadopoulos, G.A. - Chalvatzi, S. - Kopecký, Jan - Arsenos, G. - Fortomaris, P.D.
    Effects of dietary fat source on lutein, zeaxanthin and total carotenoids content of the egg yolk in laying hens during the early laying period.
    British Poultry Science. Roč. 60, č. 4 (2019), s. 431-438. ISSN 0007-1668. E-ISSN 1466-1799
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Carotenoids * laying hens * lutein
    Obor OECD: Plant sciences, botany
    Impakt faktor: 1.537, rok: 2019
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/00071668.2019.1614526
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0303299
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.