Košík

  1. 1.
    0510603 - ÚVGZ 2020 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Bedrníček, J. - Laknerová, I. - Linhartová, I. - Kadlec, J. - Samková, E. - Bárta, J. - Bártová, V. - Mráz, J. - Pešek, M. - Winterová, R. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan - Smetana, P.
    Onion waste as a rich source of antioxidants for meat products.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 37, č. 4 (2019), s. 268-275. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Antioxidant * lc/ms * Onion skin * Pork patties
    Obor OECD: Food and beverages
    Impakt faktor: 0.932, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    https://www.agriculturejournals.cz/web/cjfs.htm?type=article&id=68_2018-CJFS
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0301033
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.