Košík

  1. 1.
    0507851 - ÚEB 2020 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Perutka, Z. - Šufeisl, M. - Strnad, Miroslav - Šebela, M.
    High-proline proteins in experimental hazy white wine produced from partially botrytized grapes.
    Biotechnology and Applied Biochemistry. Roč. 66, č. 3 (2019), s. 398-411. ISSN 0885-4513. E-ISSN 1470-8744
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Botrytis cinerea * proline * proteomics * thaumatin * wine haze * yeast
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 1.638, rok: 2019
    Způsob publikování: Open access
    http://dx.doi.org/10.1002/bab.1736
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298875
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2019_Perutka_BIOTECHNOLOGY AND APPLIED BIOCHEMISTRY_398.pdf02.8 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.