Košík

  1. 1.
    0507060 - ÚCHP 2020 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Poštulková, Michaela - Řezanina, J. - Fiala, J. - Růžička, Marek - Dostálek, P. - Brányik, T.
    Suppression of Fungal Contamination by Pythium Oligandrum during Malting of Barley.
    Journal of the Institute of Brewing. Roč. 124, č. 4 (2018), s. 336-340. ISSN 0046-9750. E-ISSN 2050-0416
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD13018
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: pythium oligandrum * starter culture * malting
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Impakt faktor: 0.994, rok: 2018
    Způsob publikování: Open access
    https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/jib.518
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0298149
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    journal institute brewing.pdf2205.6 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.