Košík

  1. 1.
    0504624 - ÚCHP 2020 PT eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Kosović, Ema - Topiař, Martin - Cuřínová, Petra - Sajfrtová, Marie - Horník, Štěpán
    Determination of Active Substances by HPLC-MS after Processing Waste from Wine Industry Using Various Extraction Methods.
    Science and Wine Abstract Book. Porto: -, 2019, s. 26. ISBN N.
    [1st Science & Wine World Congress. Porto (PT), 08.05.2019-10.05.2019]
    Grant CEP: GA TA ČR(CZ) TJ01000249
    Institucionální podpora: RVO:67985858
    Klíčová slova: waste processing * wine waste * extraction methods
    Obor OECD: Chemical process engineering
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0296210
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    SKMBT_C22019052312230.pdf4472.3 KBVydavatelský postprintpovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.