Košík

  1. 1.
    0497894 - BC 2019 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Černíková, M. - Nebesářová, Jana - Salek, R. N. - Popková, R. - Buňka, F.
    The effect of rework content addition on the microstructure and viscoelastic properties of processed cheese.
    Journal of Dairy Science. Roč. 101, č. 4 (2018), s. 2956-2962. ISSN 0022-0302. E-ISSN 1525-3198
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LM2015062
    Grant ostatní: Tomas Bata University in Zlin, Czech Republic(CZ) IGA/FT/2018/003
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: textural properties * emulsifying salts * model * fat * mixtures * spreads * processed cheese * rework * rheology * cryo-scanning electron microscopy
    Obor OECD: Biochemical research methods
    Impakt faktor: 3.082, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0290365
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.