Košík

  1. 1.
    0497671 - ÚFCH JH 2019 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Dryahina, Kseniya - Smith, D. - Španěl, Patrik
    Quantification of volatile compounds released by roasted coffee by selected ion flow tube mass spectrometry.
    Rapid Communications in Mass Spectrometry. Roč. 32, č. 9 (2018), s. 739-750. ISSN 0951-4198. E-ISSN 1097-0231
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: ptr-tof-ms * containing heterocyclic-compounds * principal component analysis * solid-phase microextraction * trace gas-analysis
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 2.045, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0290196
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0497671.pdf11 MBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.