Košík

  1. 1.
    0489017 - ÚEB 2019 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Liu, R. - Heiss, E.H. - Waltenberger, B. - Blažević, T. - Schachner, B. - Jiang, B. - Kryštof, Vladimír - Liu, W. - Schwaiger, S. - Peña-Rodríguez, L. M. - Breuss, J. - Stuppner, H. - Dirsch, V.M. - Atanasov, A. G.
    Constituents of Mediterranean Spices Counteracting Vascular Smooth Muscle Cell Proliferation: Identification and Characterization of Rosmarinic Acid Methyl Ester as a Novel Inhibitor.
    Molecular Nutrition & Food Research. Roč. 62, č. 7 (2018), č. článku 1700860. ISSN 1613-4125. E-ISSN 1613-4133
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Mediterranean spices * neointima formation * rosmarinic acid * rosmarinic acid methyl ester * vascular smooth muscle cells
    Obor OECD: Biochemical research methods
    Impakt faktor: 4.653, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283506
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2018_Liu_MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH_1700860.pdf12.2 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.