Košík

  1. 1.
    0488941 - ÚVGZ 2019 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Kalinová Pexová, J. - Vrchotová, Naděžda - Tříska, Jan
    Contribution to the study of rutin stability in the achenes of Tartary buckwheat (Fagopyrum tataricum).
    Food Chemistry. Roč. 258, aug (2018), s. 314-320. ISSN 0308-8146. E-ISSN 1873-7072
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: hexane * lyophilisation * methanol * quercetin * rutin-degradating enzyme * temperature
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 5.399, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283452
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.