Košík

  1. 1.
    0488939 - ÚVGZ 2019 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Goliáš, J. - Vrchotová, Naděžda - Kožíšková, J. - Kotas, Petr - Tříska, Jan
    Influence of Post-Harvest Ripening on the Levels of Selected Compounds in Various Cherry Cultivars.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 36, č. 2 (2018), s. 163-168. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: neochlorogenic acid * organic acids * p-coumaroylquinic acid * rutin * storage * sugars * sweet cherries
    Obor OECD: Environmental sciences (social aspects to be 5.7)
    Impakt faktor: 0.846, rok: 2018
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0283450
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.