Košík

  1. 1.
    0486854 - ÚVGZ 2019 RIV CZ cze M - Část monografie knihy
    Tříska, Jan - Balík, J. - Houška, M.
    Vybrané lignany dibenzylbutanového typu jako antioxidanty a jejich využití.
    [Selected dibenzylbutane-type lignans as antioxidants and their use.]
    Dietární antioxidanty v praxi. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Pedagogická fakulta, 2017 - (Pešek, M.; Kimáková, T.; Gabrovská, D.), s. 89-108. ISBN 978-80-7394-681-4
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Institucionální podpora: RVO:86652079
    Klíčová slova: Lignans * biological properties * plants * food * dietary supplements
    Obor OECD: Food and beverages
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0281559
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.