Košík

  1. 1.
    0486613 - ÚMG 2018 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Makovický, Peter - Makovický, P. - Lupan, L. - Samasca, G. - Sur, G. - Freeman, H.J.
    Perspective: Gluten-Free Products for Patients with Celiac Disease Should Not Contain Trace Levels.
    Advances in Nutrition. Roč. 8, č. 3 (2017), s. 409-411. ISSN 2161-8313. E-ISSN 2156-5376
    Institucionální podpora: RVO:68378050
    Klíčová slova: united-states * double-blind * oats * diet * complications * prevalence * children
    Obor OECD: Nutrition, Dietetics
    Impakt faktor: 6.853, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0281378
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Advances_in_Nutrition_P_Makovicky_2017.pdf3474.1 KBVydavatelský postprintvyžádat
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.