Košík

  1. 1.
    0481180 - MBÚ 2018 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Chambers, Christopher S. - Holečková, Veronika - Petrásková, Lucie - Biedermann, David - Valentová, Kateřina - Buchta, M. - Křen, Vladimír
    The silymarin composition . and why does it matter???
    Food Research International. Roč. 100, OCT 2017 (2017), s. 339-353. ISSN 0963-9969. E-ISSN 1873-7145
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA15-03037S; GA MZd(CZ) NV16-27317A; GA MŠMT(CZ) LD15081; GA MŠMT(CZ) LD15082
    Institucionální podpora: RVO:61388971
    Klíčová slova: Silymarin * Flavonolignans * Milk thistle
    Obor OECD: Biochemistry and molecular biology
    Impakt faktor: 3.520, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0276784
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.