Košík

  1. 1.
    0478949 - BC 2018 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Cabezas Cruz, Alejandro - Mateos-Hernández, L. - Chmelař, J. - Villar, M. - de la Fuente, J.
    Salivary Prostaglandin E2: Role in Tick-Induced Allergy to Red Meat.
    Trends in Parasitology. Roč. 33, č. 7 (2017), s. 495-498. ISSN 1471-4922. E-ISSN 1471-5007
    Institucionální podpora: RVO:60077344
    Klíčová slova: alpha-gal * carbohydrate * epitope
    Obor OECD: Immunology
    Impakt faktor: 7.929, rok: 2017
    Způsob publikování: Open access
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1471492217300697?via%3Dihub
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0274993
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.