Košík

  1. 1.
    0469884 - ÚVGZ 2017 RIV cze P1 - Užitný vzor, průmyslový vzor
    Kulichová, J. - Balík, J. - Híc, P. - Horák, M. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Čokoláda se zvýšeným obsahem přírodních lignanů.
    [Chocolate with increased content of natural lignans.]
    2017. Vlastník: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta, Ústav posklizňové technologie zahradnických produktů. - Ústav pro výzkum globální změny AV ČR, v. v. i.- Výzkumný ústav potravinářský Praha, v. v. i.-. Datum udělení vzoru: 10.01.2017. Číslo vzoru: 30250
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1415
    Výzkumná infrastruktura: CzeCOS II - 90061
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: chocolate * lignans
    Obor OECD: Food and beverages
    http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0030/uv030250.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0267653
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.