Košík

  1. 1.
    0447148 - ÚEB 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Tauchen, J. - Maršík, Petr - Kvasnicová, Marie - Maghradze, D. - Kokoška, L. - Vaněk, Tomáš - Landa, Přemysl
    In vitro antioxidant activity and phenolic composition of Georgian, Central and West European wines.
    Journal of Food Composition and Analysis. Roč. 41, AUG 2015 (2015), s. 113-121. ISSN 0889-1575. E-ISSN 1096-0481
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LD11005
    Grant ostatní: OP Praha Konkurenceschopnost(XE) CZ.2.16/3.1.00/24014; project CIGA(CZ) 20142012; COST Action(CZ) FA1003
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: Red wine * White wine * Antioxidant activity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 2.780, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0249070
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2015_Tauchen_JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS_113.pdf4467.6 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.