Košík

  1. 1.
    0446709 - ÚEB 2016 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kutil, Zsófia - Kvasnicová, Marie - Temml, V. - Schuster, D. - Vaněk, Tomáš - Fernandez, E. - Malík, J. - Landa, Přemysl
    The influence of the quinone antioxidants tert-butylhydroquinone and 2,5-di-tert-butylhydroquinone on the arachidonic acid metabolism in vitro.
    Food and Agricultural Immunology. Roč. 26, č. 4 (2015), s. 504-511. ISSN 0954-0105. E-ISSN 1465-3443
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: food additives * tert-butylhydroquinone * cyclooxygenase
    Kód oboru RIV: CE - Biochemie
    Impakt faktor: 1.548, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0248679
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2015_Kutil_FOOD AND AGRICULTURAL IMMUNOLOGY_504.pdf1237.2 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.