Košík

  1. 1.
    0444139 - ÚVGZ 2016 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Landfeld, A. - Tříska, Jan - Balík, J. - Strohalm, J. - Novotná, P. - Vrchotová, Naděžda - Totušek, J. - Lefnerová, D. - Híc, P. - Tománková, E. - Halama, R. - Houška, M.
    Influence of UV and Ozonised Water Treatment on Trans-resveratrol Content in Berry Skins and Juices of Franc and Green Veltliner Grapes.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 33, č. 3 (2015), s. 267-276. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MZe QI91B094
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: grape juices * stilbens content * UV irradiation * ozonisation
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.728, rok: 2015
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0246712
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.