Košík

  1. 1.
    0440879 - ÚT 2016 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Buchar, J. - Nedomová, Š. - Trnka, Jan - Strnková, J.
    Behaviour of Japanese Quail Eggs Under Mechanical Compression.
    International Journal of Food Properties. Roč. 18, č. 5 (2015), s. 1110-1118. ISSN 1094-2912. E-ISSN 1532-2386
    Institucionální podpora: RVO:61388998
    Klíčová slova: quail egg * compression * rupture force
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.586, rok: 2015
    http://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/10942912.2013.862634#.VNI0aC7z_PM
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0244531
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.