Košík

  1. 1.
    0438513 - ÚVGZ 2016 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Balík, J. - Soural, I. - Híc, P. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Moos, Martin - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Novotná, P.
    Příprava a hodnocení hroznového moštu se zvýšeným obsahem lignanů.
    [Preparation and evaluation of the grape must with increased content of lignans.]
    Výživa a potraviny. -, č. 1 (2015), s. 7-9. ISSN 1211-846X
    Grant CEP: GA MZe QJ1210258
    Klíčová slova: grape must * lignans
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0241888
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.