Košík

  1. 1.
    0398500 - ÚIACH 2014 CZ eng A - Abstrakt
    Flodrová, Dana - Benkovská, Dagmar - Laštovičková, Markéta
    Qualitative and quantitative characterization of chosen low molecular weight allergens isolated from cereal flour and cereal food stuffs.
    Book of Abstract, 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis. Praha: Institute of Chemical Technology Prague, 2013 - (Pulkrabová, J.; Tomaniová, M.; Nielen, M.; Hajšlová, J.). s. 163. ISBN 978-80-7080-861-0.
    [International Symposium on Recent Advances in Food Analysis /6./. 05.11.2013-08.11.2013, Praha]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GPP503/12/P395
    Institucionální podpora: RVO:68081715
    Klíčová slova: allergen * iTRAQ * cereals
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0225998
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    20130109.pdf1209.9 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.