Košík

  1. 1.
    0535690 - ÚMCH 2021 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Horodecka, Sabina - Strachota, Adam - Mossety-Leszczak, B. - Kisiel, M. - Strachota, Beata - Šlouf, Miroslav
    Low-temperature-meltable elastomers based on linear polydimethylsiloxane chains alpha, omega-terminated with mesogenic groups as physical crosslinker: a passive smart material with potential as viscoelastic coupling. Part II-viscoelastic and rheological properties.
    Polymers. Roč. 12, č. 12 (2020), s. 1-31, č. článku 2840. E-ISSN 2073-4360
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA19-04925S
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: reversible networks * self-assembly * self-healing
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 4.329, rok: 2020
    Způsob publikování: Open access
    https://www.mdpi.com/2073-4360/12/12/2840
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0313794
     
     
  2. 2.
    0392462 - ÚTAM 2014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Koudelka, Petr - Bryscejn, Jan
    Experiment E5/0,1 with lateral passive pressure during rotation about the toe - granular mass deformations.
    Engineering Mechanics 2013. Prague: Institute of Thermomechanics, Academy of Sciences of the Czech Republic, v. v. i., 2013 - (Zolotarev, I.), s. 300-305. ISBN 978-80-87012-47-5. ISSN 1805-8256.
    [Engineering Mechanics 2013 /19./. Svratka (CZ), 13.05.2013-16.05.2013]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA103/02/0956; GA ČR(CZ) GA103/07/0557; GA ČR(CZ) GA103/08/1617; GA AV ČR(CZ) IAA2071302
    Grant ostatní: GAČR(CZ) GA103/05/2130; GAČR(CZ) GAP105/11/1160
    Program: GA; GA
    Institucionální podpora: RVO:68378297
    Klíčová slova: lateral earth pressure * pressure at rest * passive pressure * physical experiments * ideally non-cohesive sand * mass deformation * slip surface * bi-component pressure sensor
    Kód oboru RIV: JM - Inženýrské stavitelství
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0221679
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.