Košík

  1. 1.
    0388859 - ÚVGZ 2013 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Tříska, Jan - Houška, M.
    Physical Methods of Resveratrol Induction in Grapes and Grape Products – A Review.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 30, č. 6 (2012), s. 489-502. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) ED1.1.00/02.0073; GA MZe QI91B094
    Institucionální podpora: RVO:67179843
    Klíčová slova: trans-resveratrol * methods of enchrichements * UV irradiation * ozonisation
    Kód oboru RIV: EH - Ekologie - společenstva
    Impakt faktor: 0.685, rok: 2012
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0217757
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.