Košík

  1. 1.
    0328386 - ÚVGZ 2010 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Stopka, Pavel - Křížová, Jana - Vrchotová, Naděžda - Bábíková, P. - Tříska, Jan - Balík, J. - Kyseláková, M.
    Antioxidant Activity of Wines and Related Matters Studied by EPR Spectroscopy.
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, special (2008), s. 49-54. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317.
    [Quality of Moravian and Czech Wines and their Future. Lednice, 11.09.2008-12.09.2008]
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA305/07/0242; GA ČR(CZ) GA525/06/1757; GA ČR(CZ) GA104/08/0758
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520; CEZ:AV0Z40320502
    Klíčová slova: antioxidant activity * EPR * wine * vine grape * vine leaf * yeast sediment
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0174713
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.