Košík

  1. 1.
    0320734 - ÚEB 2009 RIV US eng J - Článek v odborném periodiku
    Gorinstein, S. - Leontowich, H. - Leontowicz, M. - Namiesnik, J. - Najman, K. - Drzewiecki, J. - Cvikrová, Milena - Martincová, Olga - Katrich, E. - Trakhtenberg, S.
    Comparison of the Main Bioactive Compounds and Antioxidant Activities in Garlic and White and Red Onions after Treatment Protocols.
    [Porovnání hlavních bioaktivních látek a antioxidačních aktivit v česneku a bílé a červené cibuli po tepelné úpravě.]
    Journal of Agricultural and Food Chemistry. Roč. 56, č. 12 (2008), s. 4418-4426. ISSN 0021-8561. E-ISSN 1520-5118
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z50380511
    Klíčová slova: Garlic * onions * bioactive compounds
    Kód oboru RIV: EF - Botanika
    Impakt faktor: 2.562, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0169519
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.