Košík

  1. 1.
    0319506 - ÚH 2009 SK eng A - Abstrakt
    Štern, Petr - Morávková, T. - Šedivá, A. - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Rheological and Sensory Properties of Salad Dressings.
    [Reologické a sensorické vlastnosti salátových dresinků.]
    Proceedings of the 35th International Conference of SSCHE. Bratislava: Slovak society of chemical engineering, 2008. s. 189-189. ISBN 978-80-227-2903-1.
    [International Conference of SSCHE /35./. 26.05.2008-30.05.2008, Tatranské Matliare]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: psychorheology * food dressing * rheological analysis * sensory analysis
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168630
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.