Košík

  1. 1.
    0319500 - ÚH 2009 RIV CZ eng J - Článek v odborném periodiku
    Štern, Petr - Pokorný, J. - Šedivá, A. - Panovská, Z.
    Rheological and Sensory Characteristics of Yoghurt-Modified Mayonnaise.
    [Reologické a sensorické charakteristiky jogurtem modifikovaných majonéz.]
    Czech Journal of Food Sciences. Roč. 26, č. 3 (2008), s. 190-198. ISSN 1212-1800. E-ISSN 1805-9317
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: mayonnaise * rheology * sensory analysis * texture * yoghurt
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Impakt faktor: 0.472, rok: 2008
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0168625
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.