Košík

  1. 1.
    0201355 - USD-C 20035257 RIV CZ cze B - Monografie kniha jako celek
    Franc, Martin
    Řasy, nebo knedlíky? Postoje odborníků na výživu k inovacím a tradicím v české stravě v 50. a 60. letech 20. století.
    [Algae, or Dumplings? Attitudes of nutrition experts on traditions and innovation in nutrition in the Czech lands in 1950s and 1960s.]
    Praha: Výzkumné centrum pro dějiny vědy, 2003. 312 s. ISBN 80-7285-029-6
    Grant CEP: GA MŠMT LN00A041
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z8063914
    Klíčová slova: nutrition * 1950s * 1960s
    Kód oboru RIV: AB - Dějiny
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0096981
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.