Košík

  1. 1.
    0108103 - MBU-M 20040308 CZ cze A - Abstrakt
    Kovářová, Jitka - Basařová, G. - Fiala, J. - Pichová, Alena
    Použití metod FACS pro studium procesu stárnutí kvasinky Saccharomyces cerevisiae.
    [Aging of yeast Saccharomyces cerevisiae:use of FACS method.]
    Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 2004. s. 11.
    [Seminář - Pivovarství a kvasné technologie 2004 /1./. 01.04.2004-02.04.2004, Praha]
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z5020903
    Klíčová slova: saccharomyces cerevisiae * facs
    Kód oboru RIV: EE - Mikrobiologie, virologie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0015242
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.