Košík

  1. 1.
    0098355 - ÚH 2008 RIV CZ cze K - Konferenční příspěvek (tuzemská konf.)
    Šedivá, A. - Štern, Petr - Panovská, Z. - Pokorný, J.
    Texturní a reologické vlastnosti kečupů.
    [Textural and rheological properties of ketchups.]
    Sborník příspěvků: 38. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Praha: VÚPP, 2007 - (Holasová, M.; Fiedlerová, V.; Špicner, J.), s. 1-4. ISSN 1802-1433.
    [Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin. Skalský dvůr (CZ), 21.05.2007-23.05.2007]
    Grant CEP: GA AV ČR IAA2060404
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z20600510
    Klíčová slova: flow curves * Herschel-Bulkley model * ketchups
    Kód oboru RIV: BK - Mechanika tekutin
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0157282
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.