Košík

  1. 1.
    0090394 - ÚVGZ 2008 RIV DE eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Kyseláková, M. - Mikeš, O. - Veverka, J. - Balík, J.
    Changes in resveratrol and piceid content in the rachis, pedicels and berries influenced by different stress factors.
    [Vliv různých stresových faktorů na změnu v obsahu resveratrolu a piceidu ve střapinách a bobulích.]
    8. Internationaled Symposium Innovationen der Kellerwirtschaft. Stuttgart: Forschungsring des Deutschen Weinbaus, 2007, s. 275-275.
    [59. Deutscher Weinbaukongress. 8.Internationales Symposium. Innovationen in der Kellerwirtschaft. Stuttgart (DE), 20.04.2007-23.04.2007]
    Grant CEP: GA ČR GA525/06/1757
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: grape-wine * stress factors * stilbens
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0151293
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.