Košík

  1. 1.
    0081718 - ÚVGZ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Houška, M. - Strohalm, J. - Totušek, J. - Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Gabrovská, D. - Otová, B. - Gresová, P.
    Food safety issues of high pressure processed fruit/vegetable juices.
    [Vliv vysokotlakého ošetření na uchovávání ovocno/zeleninových šťáv.]
    High Pressure Research. Roč. 27, č. 1 (2007), s. 157-162. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: Vegetable juices * High pressure processing * Food safety * Anti-mutagenic activity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.840, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0145501
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.