Košík

  1. 1.
    0081680 - ÚVGZ 2007 RIV FR eng J - Článek v odborném periodiku
    Tříska, Jan - Vrchotová, Naděžda - Houška, M. - Strohalm, J.
    Comparison of total isothiocyanates content in vegetable juices during high pressure treatment, pasteurization and freezing.
    [Porovnání obsahu celkových isothiokyanátů v zeleninových šťávách během ošetření vysokým tlakem, pasterizací a mražením.]
    High Pressure Research. Roč. 27, č. 1 (2007), s. 147-149. ISSN 0895-7959. E-ISSN 1477-2299
    Grant CEP: GA MZe(CZ) QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z60870520
    Klíčová slova: High-pressure treatments * Foods * Vegetable juices
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 0.840, rok: 2007
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0145478
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.