Košík

  1. 1.
    0048622 - FZÚ 2007 RIV GB eng J - Článek v odborném periodiku
    Kubásek, M. - Houška, M. - Landfeld, A. - Strohalm, J. - Kamarád, Jiří - Žitný, R.
    Thermal diffusivity estimation of the olive oil during its high-pressure treatment.
    [Odhad tepelné difusivity olivového oleje během ošetření vysokým tlakem.]
    Journal of Food Engineering. Roč. 74, - (2006), s. 286-291. ISSN 0260-8774. E-ISSN 1873-5770
    Grant CEP: GA MZe QF3287
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z10100521
    Klíčová slova: olive oil * food processing * high pressure * thermal diffusivity
    Kód oboru RIV: GM - Potravinářství
    Impakt faktor: 1.696, rok: 2006
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0139218
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.