Košík

  1. 1.
    0571727 - ÚFCH JH 2024 RIV DE eng J - Článek v odborném periodiku
    Pirker, Luka - Lawrowski, R. - Schreiner, R. - Remškar, M. - Visić, B.
    MoxWx-1S2 Nanotubes for Advanced Field Emission Application.
    Advanced Functional Materials. Roč. 33, č. 15 (2023), č. článku 2213869. ISSN 1616-301X. E-ISSN 1616-3028
    Institucionální podpora: RVO:61388955
    Klíčová slova: field emission * nanotubes * single nanotube devices * ternary van der Waals structures * transition metal dichalcogenides
    Obor OECD: Physical chemistry
    Impakt faktor: 18.5, rok: 2023 ; AIS: 4.049, rok: 2023
    Způsob publikování: Open access
    DOI: https://doi.org/10.1002/adfm.202213869
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0347417
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    0571727.pdf07.6 MBopen accessVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0157592 - PAU-O 20023067 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Faltýnková, Anna - Literák, I.
    Cercariae of trematodes from Bythinella austriaca (Frauenfeld, 1857) agg. (Gastropoda, Prosobranchia).
    [Cerkárie motolic z Bythinella austriaca (Frauenfeld, 1857) agg. (Gastropoda, Prosobranchia).]
    Acta Parasitologica. Roč. 47, č. 3 (2002), 196ů204. ISSN 1230-2821. E-ISSN 1896-1851
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z6022909
    Klíčová slova: cercariae * Trematoda * Bythinella austriaca
    Kód oboru RIV: EG - Zoologie
    Impakt faktor: 0.732, rok: 2002
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0055030
     
  3. 3.
    0182426 - UGN-S 980523 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Ivan, Antonín - Kirchner, Karel
    Relation between topography and structure in the Moravian and Silesian parts of the Western Carpathians.
    Studia geomorphologica Carpatho-Balcanica. Roč. 32, - (1998), s. 7-17. ISSN 0081-6434
    Kód oboru RIV: DE - Zemský magnetismus, geodézie, geografie
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0078941
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.