Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. 1.
    0393204 - ÚGN 2014 RIV CZ eng C - Konferenční příspěvek (zahraniční konf.)
    Plevová, Eva - Vaculíková, Lenka - Vítámvásová, E. - Šugárková, Věra - Martynková, G.S.
    Thermal behaviour of organically modified clays.
    Nano Ostrava 2013. Ostrava: VŠB-TUO, 2013 - (Holešová, S.; Martynková, G.), s. 114-114. ISBN 978-80-7329-361-1.
    [NANO OSTRAVA 2013 - 3rd Nanomaterials and Nanotechnology Meeting. Ostrava (CZ), 17.06.2013-20.06.2013]
    Grant CEP: GA MŠMT ED2.1.00/03.0082
    Institucionální podpora: RVO:68145535
    Klíčová slova: clay minerals * alkylammonium cations * intercalation * thermal analysis
    Kód oboru RIV: CB - Analytická chemie, separace
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0221954
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    UGN-0393204.pdf21291 KBVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  3. 3.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  4. 4.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  5. 5.
    0132269 - FZU-D 990191 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Metlov, Konstantin L. - Kadlecová, Jana - Tomáš, Ivan
    Preisach description of the domain wall motion.
    Journal of Magnetism and Magnetic Materials. 196/197, - (1999), s. 802-804. ISSN 0304-8853. E-ISSN 1873-4766.
    [EMMA`98 Conference /7./. Zaragoza, 09.09.1998-12.09.1998]
    Grant CEP: GA ČR GA101/99/1662
    Výzkumný záměr: CEZ:AV0Z1010914
    Kód oboru RIV: BM - Fyzika pevných látek a magnetismus
    Impakt faktor: 1.195, rok: 1999
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0030302
     
  6. 6.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  7. 7.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  8. 8.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  9. 9.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'
  10. 10.def.record 'I2_TF_SHORT' not found in 'CavUnTablesd'

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.