Košík

  1. 1.
    0553012 - ÚČL 2022 CZ ger J - Článek v odborném periodiku
    Smyčka, Václav - Petrbok, Václav - Němec, Mirek - Futtera, Ladislav - Budňák, Jan - Turek, Matouš
    Fünf Entscheidungen für eine synoptische Literaturgeschichte der böhmischen Länder im langen 19. Jahrhundert.
    Brücken. Roč. 28, č. 1 (2021), s. 123-132. ISSN 1803-456X. E-ISSN 2695-043X
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: literary history * transculturality * 19th century
    Obor OECD: Specific literatures
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://bruecken.ff.cuni.cz/wp-content/uploads/sites/56/2021/10/Vaclav_Smycka_-_Jan_Budnak_-_Ladislav_Futtera_et_al_123-132.pdf
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0328064
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Vaclav_Smycka_-_Jan_Budnak_-_Ladislav_Futtera_et_al_123-132.pdf1496.7 KBVydavatelský postprintpovolen
     
  2. 2.
    0599926 - ÚČL 2025 RIV CZ cze J - Článek v odborném periodiku
    Košnarová, Veronika
    Básník ve věži ze slonoviny. Několik poznámek k nervalovským rezonancím v básnickém díle Karla Zlína a k překladům Nervalových Chimér do češtiny.
    [A Poet in the Ivory Tower: Echoes of Gérard de Nerval in the Poetic Works of Karel Zlín, and Czech Translations of Nerval’s Les Chimères.]
    Svět literatury. Roč. 34, č. 69 (2024), s. 109-125. ISSN 0862-8440. E-ISSN 2336-6729
    Výzkumná infrastruktura: CLB III - 90243
    Institucionální podpora: RVO:68378068
    Klíčová slova: Karel Zlín * Gérard de Nerval * translation * Les Chimères
    Obor OECD: Specific literatures
    Způsob publikování: Open access
    Web výsledku:
    https://svetliteratury.ff.cuni.cz/en/2024-1-7/DOI: https://doi.org/10.14712/23366729.2024.1.7
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0357335
     
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Veronika_Kosnarova_109-125.pdf0252 KBVydavatelský postprintpovolen
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.