Košík

  1. 1.
    0578319 - ÚMCH 2024 RIV NL eng J - Článek v odborném periodiku
    Urbaniak, T. - Piszko, P. - Kubies, Dana - Podgórniak, Z. - Pop-Georgievski, Ognen - Riedel, Tomáš - Szustakiewicz, K. - Musial, W.
    Layer-by-layer assembly of poly-l-lysine/hyaluronic acid protein reservoirs on poly(glycerol sebacate) surfaces.
    European Journal of Pharmaceutics and Biopharmaceutics. Roč. 193, December (2023), s. 274-284. ISSN 0939-6411. E-ISSN 1873-3441
    Grant CEP: GA ČR(CZ) GA23-06746S
    Institucionální podpora: RVO:61389013
    Klíčová slova: layer-by-layer coating * poly(glycerol sebacate) * surface modification
    Obor OECD: Polymer science
    Impakt faktor: 4.9, rok: 2022
    Způsob publikování: Omezený přístup
    https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0939641123002898?via%3Dihub
    Trvalý link: https://hdl.handle.net/11104/0348060
     
     
  2. 2.
    0487133 - BÚ 2018 RIV CH eng J - Článek v odborném periodiku
    Eller, F. - Skálová, Hana - Caplan, J. S. - Bhattarai, G. P. - Burger, M. K. - Cronin, J. T. - Guo, Wen-Yong - Guo, X. - Hazelton, E. L. G. - Kettenring, K. M. - Lambertini, C. - McCormick, M. K. - Meyerson, L. A. - Mozdzer, T. J. - Pyšek, Petr - Sorrell, B. K. - Whigham, D. F. - Brixi, H.
    Cosmopolitan species as ecophysiological models for responses to global change: the common reed Phragmites australis.
    Frontiers in Plant Science. Roč. 8, NOV 16 (2017), s. 1-24, č. článku 1833. ISSN 1664-462X. E-ISSN 1664-462X
    Grant CEP: GA ČR GB14-36079G; GA ČR(CZ) GA14-15414S
    Grant ostatní: AV ČR(CZ) AP1002
    Program: Akademická prémie - Praemium Academiae
    Institucionální podpora: RVO:67985939
    Klíčová slova: Phragmites * ecophysiology * global change
    Obor OECD: Ecology
    Impakt faktor: 3.677, rok: 2017
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0281863
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    Cosmopolitan species.pdf01.9 MBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.