Košík

  1. 1.
    0461614 - ÚEB 2017 RIV PL eng J - Článek v odborném periodiku
    Colak, N. - Torun, H. - Grúz, Jiří - Strnad, Miroslav - Šubrtová, Michaela - Inceer, H. - Ayaz, F. A.
    Comparison of Phenolics and Phenolic Acid Profiles in Conjunction with Oxygen Radical Absorbing Capacity (ORAC) in Berries of Vaccinium arctostaphylos L. and V. myrtillus L.
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences. Roč. 66, č. 2 (2016), s. 85-91. ISSN 1230-0322. E-ISSN 2083-6007
    Grant CEP: GA MŠMT(CZ) LO1204
    Institucionální podpora: RVO:61389030
    Klíčová slova: blueberry * bilberry * phenolic acids
    Kód oboru RIV: EB - Genetika a molekulární biologie
    Impakt faktor: 1.276, rok: 2016
    http://www.degruyter.com/view/j/pjfns.2016.66.issue-2/pjfns-2015-0053/pjfns-2015-0053.xml
    Trvalý link: http://hdl.handle.net/11104/0261220
    Název souboruStaženoVelikostKomentářVerzePřístup
    2016_Colak_POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES_85.pdf0384.5 KBJinápovolen
     
     

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.